the earth's pharmacy

Duurzaamheid is de afgelopen jaren een belangrijke drijfveer voor verandering geworden. Steeds meer mensen delen het belang dat we weer meer gaan samenwerken met de natuur (in plaats van haar te domineren en uit te putten). Duurzaamheid is dan ook geen trend meer, maar een bredere maatschappelijke beweging geworden.

the Earth’s Pharmacy beseft dat we ons als mensen (opnieuw) dienen te verbinden met de aarde en haar helende bronnen. Door deze (her)verbinding leren we van de ‘kennis’ die het aardse leven ons biedt. Om uiteindelijk in harmonie met alle levensvormen een duurzame toekomst te creëren. We zijn per slot van rekening als mensen onderdeel van die natuur.

the Earth’s Pharmacy merkt dat we ons als mensen ook steeds meer verbinden met hoe we ons voelen. Dit doen we door ons met meer aandacht te verbinden met de wereld waar we deel van uitmaken. Daardoor ontstaan er nieuwe verbindingen, verwachtingen en oplossingen. We zien een beweging waarbij mensen ‘terug willen naar de basis’. Hierbij staat de behoefte naar puurheid en eenvoud centraal. Dit uit zich in de wens naar duurzaam design van hogere kwaliteit.

the Earth’s Pharmacy wil bijdragen aan het (her)verbinden met de aarde door haar schoonheid te tonen en te laten ervaren. We geloven in de helende kracht van schoonheid. De natuur toont dagelijks hoe betoverend, magisch, mooi en kunstzinnig ze is. the Earth’sPharmacy vergroot graag het bewustzijn van al het moois dat de aarde te bieden heeft. Daarom bieden we producten aan om dagelijks van te genieten door ze met je mee te nemen, op je lichaam te dragen of om je woning mee te verrijken.

Winkelwagen
nl_NLNederlands